Zondagmorgen 23 juni doop en 'Kerk op Schoot'

14 juni 2024
Zondag 23 juni wordt een bijzondere morgendienst. De kleine Nori Blezer wordt gedoopt, en daar zijn we natuurlijk als gemeente allemaal erg dankbaar voor. Maar ook verder wordt de dienst feestelijk, en zeer op onze jongste kinderen gericht.

U heeft vast al veel gelezen of gehoord over de ‘kerk op schoot’  middagen in de Johanneskerk, waar onze allerjongste gemeenteleden samen met hun ouders of grootouders kennismaken met bijbelverhalen. Altijd worden ze welkom geheten door ‘Dominee Beer’, die al een echte bekende is voor de vele kinderen die altijd komen. Dominee Beer helpt dominee Jolien om er een mooie middag van te maken.

Ook deze ochtend is Dominee Beer van de partij. En het thema is: Naar de Kerk. Deze dienst past bij de inzet van ons als gemeente, en zeker bij die van Jolien persoonlijk om een echte ‘kerk voor alle generaties’  te worden.

Laten we met elkaar dankbaar zijn op deze morgen, waar we de doop zullen vieren, en kinderen van jong tot oud zullen ontmoeten. Naar de kerk! zou dominee Beer zeggen.

Ds. Jolien Leeffers

 
terug