­

Hier kunt u alleen de Live-uitzendingen volgen.
  
De Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal beschikt over KerkTV. Diensten worden rechtstreeks uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en kunnen daar ook worden teruggezien. Dat kan op uw computer (iMac), laptop, tablet (iPad) en smartphone (iPhone).

U kunt ook gebruik maken van de gratis kerdienstgemist.nl app, die zowel beschikbaar is voor iOS als voor Android. 

   


Als deze app op uw toestel staat kunt u de app openen en vervolgens zoeken naar de plaatsnaam Sittard. Dan komt u vanzelf bij de Johanneskerk/Ontmoetingskerk. Als u daarop klikt ziet u een overzicht van de komende kerkdienst en kerkdiensten die geweest zijn.

Op de computer of laptop zoekt u de website kerkdienstgemist.nl op. Daarna kunt u zoeken op de plaatsnaam Sittard en vindt u vanzelf de Johanneskerk/ Ontmoetingskerk. U kunt ook direct op deze link klikken.
Bovenaan de pagina van de website ziet u staan: Overzicht Uitzendingen Agenda. Als u klikt op Uitzendingen komt u bij een overzicht van de komende kerkdienst en kerkdiensten die geweest zijn.

Als dat bij uw TV mogelijk is, kunt u de computer of laptop via bv. een HDMI-kabel ook aansluiten op de TV voor een groter beeld en beter geluid.

Als het u niet lukt en u heeft niemand in de buurt om u te helpen, kunt u bellen met Henk Verkerk (☏: 046-4379201).
terug