Zin en hapjes 2 juni: reisverhalen

Dinsdag 7 mei 2024
Zondagmiddag 2 juni is het alweer de laatste ‘zin en hapjes’ van dit seizoen, en het is ook de laatste in deze serie met ons seizoensthema ‘onderweg’. Als thema hebben we deze afsluitende middag gekozen voor ‘Reisverhalen’. Eigenlijk úw reisverhalen. Want hebben we die niet allemaal? Dan kan het om een reis naar het volgende dorp gaan, maar ook om die ene reis naar ver weg die je bij blijft. Of misschien was het wel een reis naar iemand toe waar geen kilometer aan te pas kwam, maar die je enorm raakte. Als u dat leuk vindt kunt u ook een foto of aandenken aan díe reis meenemen, deze middag ... 

Op 2 juni dus de vraag: wat is uw verhaal, welke reis heeft u geraakt of veranderd? Er zal inspiratie zijn, er zal muziek zijn, hapjes en drankjes - maar brengt u deze middag vooral uw eigen ervaring mee. Het zal mooi zijn om die met elkaar te delen! Mocht u een herinnering aan die bijzondere reis hebben, een foto, of wat dan ook, neem dat gerust mee. Het maakt het mooi om dat van elkaar te zien. 

De muziek wordt verzorgd door zangkwarter Rianne Spa, Melanie Oort, Jan Stolk en Theo Zwartkruis – met aan de piano Marnix van Gurp.
We kijken naar u uit! Zondagmiddag 2 juni in het Gruizenkerkje, van vier tot vijf precies.

Het Gruizenteam
Lianne, Bert, Christel, Marijn en Bert.


 
terug