Welkom

 
Eerst een belangrijke mededeling voor de komende weken. Vanwege Corona zijn de diensten tot en met tenminste 9 februari helaas zonder bezoekers, en alleen via kerkTV te volgen. Lees hier meer. 

Voor meer actueel nieuws klikt u hier - bijvoorbeeld over de vlog challenge in onze onze nieuwe facebook groep, of hoe de brei-café breiers vanuit huis gewoon doorbreien, en mutsen en sjaals maken voor 'bie zefke' en de 'engele van zitterd-gelaen'.  


Geloof beleven, hoop voeden en liefde delen. Daar gaat het om in de kerk, daarom gaat het ook bij ons in de Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal. Op een inspirerende manier willen wij het leven van mensen in verband brengen met Bijbelse woorden. We zijn geworteld in deze regio, Sittard-Geleen en omgeving, en tegelijk komen onze leden uit alle windstreken. Dat maakt ons veelvormig, open en gastvrij.

We willen een levendige gemeenschap zijn, waarin veel vormen van vieren, leren en dienen mogelijk zijn. Een pleisterplaats voor jong en oud, waar kinderen zich welkom weten. We willen een betrokken gemeente zijn, die er is voor anderen, die gericht is op heelheid, gerechtigheid en vrede. We willen een kerk zijn met ruimte voor bezinning en rust, waarin u thuis kunt komen. Waarin u welkom bent.
 
terug

­


­