Vrijwilligersavond met Rob Favier op 9 maart

9 februari 2023
Je bent van harte uitgenodigd voor de vrijwilligersavond van de Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal, op donderdag 9 maart. We kunnen dan genieten van artiest Rob Favier, die ‘Muziek met een Glimlach’ brengt. De inloop is vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur, en na afloop is er een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Rob Favier was al eerder bij ons, in een themadienst over duurzaamheid. Daarin maakte hij grote indruk, iedereen die daar bij was staat het nog in het geheugen gegrift. Rob kijkt er zelf erg naar uit om weer bij ons op te treden, en schreef ons een persoonlijke aankondiging van zijn optreden.

Lieve mensen
Op 9 maart gaan we er een gezellige avond van maken! Want als het gezellig is, kun je ook beter nadenken over serieuze zaken. We gaan het natuurlijk even hebben over jullie enorme inzet bij het kerkelijk gebeuren en de uitdagingen die daarbij horen.
Maar we zullen ook met elkaar nadenken hoe we de toekomst in kunnen stappen als het over duurzaamheid en transitie gaat. Dat zijn grote opdrachten waar we als samenleving voor staan. Gaat de kerk daar nog een rol in spelen of verschuilen we ons, zoals zo vaak in de geschiedenis, achter hoe het altijd was en hoe het misschien wat ons bereft altijd zo moet blijven?
Ik vind zelf eigenlijk dat de kerk de positieve voortrekker in de samenleving zou mogen zijn. Om over dit alles na te denken hebben we serieuze momenten nodig, maar ook humor. Want anders houden we het niet vol. Deze ingrediënten kunnen kullie van mij verwachten!
Erg leuk om na anderhalf jaar alweer terug te mogen komen!

Hartelijke groet,
Rob Favier.


terug