&Shy;

Jolien Leeffers-van der Ploeg

Mijn naam is Jolien Leeffers-van der Ploeg (1967). Vanaf 20 februari 2021 ben ik één van de predikanten van de protestantse gemeente Maas- en Beekdal. Daarvoor was ik ruim 4 jaar predikant te Weert-Budel. Dat was mijn eerste gemeente. Ik ben pas op latere leeftijd theologie gaan studeren en heb gehoor kunnen geven aan mijn roeping om predikant te worden. Ik doe dit werk met veel plezier en zet me daarbij graag in voor jong en oud.

Samen met mijn man en één van onze vijf zonen woon ik (binnenkort) in Munstergeleen. In mijn werk als predikant leg ik graag contacten binnen en buiten de protestantse gemeente. Ik probeer verbindend bezig te zijn bij contacten tussen mensen onderling, maar zeker ook in verbondenheid met God. Allerlei levensvragen kunnen daarbij besproken worden. Hebt u of heb jij behoefte aan een dergelijk gesprek dan hoor ik het graag.

ds. Jolien Leeffers-van der Ploeg
tel: 06-27550194
dominee2@pgmbd.nl
  
  

Pier Prins

In 1988 ben ik als predikant begonnen in het Noord-Groningse Warffum. In 1994 heb ik de oversteek gemaakt naar Duitsland, waar ik een periode werkzaam ben geweest voor de Nederlandse Kerk in Zuid-Duitsland. Sedert september 1998 ben ik verbonden aan de Protestantse Gemeente te Geleen-Beek-Urmond, die op 1 juli 2020 opgegaan is in de nieuwe Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal.

Ik vind het fijn om voor mensen van betekenis en tot steun te kunnen zijn in de meest uiteenlopende situaties. Dat kan zowel in persoonlijke pastorale ontmoetingen als in en na de kerkdiensten op zondag. Met plezier leid ik kringen over theologische, maatschappelijke en culturele onderwerpen. Waardevol vind ik het ook om als kerk oecumenische, interreligieuze en Euregionale contacten te onderhouden. Zo probeer ik een steentje bij te dragen aan een gemeente die gastvrij is en waarin ontmoetingen met God en met elkaar zinvol en vreugdevol zijn.
 
Daarnaast ben ik werkzaam als geestelijk verzorger in het Zuyderland Medisch Centrum te Sittard-Geleen. Mijn vaste werktijden in het ziekenhuis zijn: maandagmorgen, woensdagmorgen en donderdagmorgen tot 13.00 uur.
 

ds. Pier Prins
tel.: 046-4360037
dominee1@pgmbd.nl
  

Met u slaan wij nieuwe wegen in

terug