Vlogchallenge op Facebookpagina

1 januari 2021
Zoals jullie misschien al weten is er een besloten Facebookgroep opgericht binnen de PGMBD. Zie ook het nieuwsbericht hieronder.

Al tientallen mensen hebben de weg naar deze groep gevonden. Eén van de beheerders van de pagina, Emma de Koning, heeft nu de "PGMBD vlogchallenge" bedacht. Op de Facebookpagina schrijft ze dit:

"Hallo allemaal! Wat leuk dat we met zijn allen al lid zijn van deze groep. Om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te horen wat ons bezighoudt, heb ik de PGMBD vlogchallenge bedacht: maak een vlog (video van jezelf) van hooguit 3 minuten en vertel hoe het gaat, over je dagelijkse bezigheden voor werk of hobby"s, wat er op dit moment anders gaat in je leven vanwege de coronamaatregen of wat je verder nog graag wilt delen.
Wil je geen vlog maken? Dan kun je het ook schrijven met daarbij eventueel foto’s.
Bij het uploaden van jouw video of foto(‘s) op Facebook is het de bedoeling dat je iemand anders nomineert, zodat de PGMBD vlogchallenge wordt doorgegeven. Ik zal binnenkort aftrappen met een filmpje!"

Dus voor de mensen die Facebook hebben, een extra reden om lid te worden van deze groep. Voor het broodnodige contact in deze dagen.

Volg deze link, www.facebook.com/groups/pgmbd als u Facebook hebt. Of zelfs speciaal om mee te doen een Facebook-account aanmaakt.

Tot ziens in de digitale wereld, Willy de Koning

terug