Flinke upgrade vanaf 29 oktober

28 oktober 2023
Degenen die afgelopen zondag in de Johanneskerk waren, hebben zich mogelijk al afgevraagd wat er met het liedbord aan de hand was. De onderste drie 'regels' waren verdwenen. En zij die achterom hebben gekeken hebben waarzijnlijk al een nieuw apparaat zien staan voor het raam bij het orgel, boven de nooduitgang.

Dat waren enkele akties door Bert Blom uitgevoerd op verzoek van het KerkTV/Beamer-team. Deze week heeft Bert ook de resterende vijf 'regels' weggehaald. En eerder heeft hij al een aantal kabels onder de vloer van de kerkzaal aangebracht. Dat alles ter voorbereiding van de ingebruikname van een nieuwe beamer!

Zoals eerder gemeld heeft de kerkenraad het voorstel van het KB-team overgenomen om te gaan projecteren aan de linkerkant van de wand, onder het Alpha/Omega-teken. Nadat besluit is het team op zoek gegaan naar een passende beamer. Dat is gelukt! Het is naar onze mening een heel mooie oplossing geworden, maar wij horen graag van u wat u ervan vindt, want vanaf morgen, zondag 29 oktober, kunt u het resultaat ervaren.

Daarmee is een flinke stap gezet in het project KerkTV/Beamer. Wordt vervolgd.

Het KB-team,
Bart Kooyman, Ed Rensen, Kees van der Velden en Germ Visser 
terug