Thuisviering 47 vanuit Urmond

Zaterdag 13 april 2024
Vandaag de zevenenveertigste online thuisviering. Psalm 47 is een uitbundige psalm. Klap in je handen is de eerste zin! En dan verder met juichen en zingen, omdat de psalmist ervan overtuigd is dat God tenslotte koning is over de hele wereld. Het is een vrolijkheid die je misschien niet altijd voelt, als die wereld zich dagelijks via het nieuws aan je opdringt. Toch kan zo'n psalm dan hoop en moed geven.

Het decor voor de thuisviering is vandaag de protestantse kerk van Urmond. Die kerk ligt in Oud-Urmond dichtbij de Maas op een verhoging, zodat de kerk bij hoog water niet overstroomde. De kerk is te bereiken via een hek en trappen naast de pastorie, maar ook gelijkvloers via de begraafplaats, ingang Burgemeester Strijkersstraat. Voor deze negenendertigste thuisviering verzorgde Ds. Jolien Leeffers de psalmlezing, een lied en een gebed. Cariene Groen-Zwart zorgde voor de muziek op orgel en piano.

De volgende thuisviering komt vanuit de Johanneskerk. We wensen u een mooie en inspirerende viering. U vindt de viering hier.   
terug