Terugblik Hoogstaetediensten

Dinsdag 5 december 2023
Dinsdag 5 december ging Doetien Benz voor in de Adventsdienst. Verwachtingsvol staken we de eerste kaars aan in de adventskrans, die Ditte had gemaakt. Zo gaan we op weg naar het grote Licht,  het Christuskind, wiens geboorte we vieren met Kerst. We lazen in Jesaja dat hij al eeuwen van te voren de komst van de Vredevorst had gemeld! We zongen adventsliederen onder begeleiding van de accordeon. Ook werden er surprises uitgedeeld, mooie engeltjes gemaakt door Fien en Jopie!

Jenny Visser las een adventsgedicht voor. Voor de allerlaatste keer. Ze neemt afscheid na 30 jaar. We bedanken haar hartelijk voor haar inzet en enthousiasme. Ze zorgde er ook altijd voor dat de liederenbundels weer bijgewerkt werden. Deze taak wordt nu overgenomen door Mia.
Doetien verraste haar met een passend gedicht en bood haar de adventskrans aan!

Ook nog even een terugblik naar dinsdag 7 november. Toen ging ds. Jolien Leeffers voor in een Avondmaalsdienst. Ze had ook gemeenteleden uitgenodigd om deze dienst mee te vieren, want ze was jarig die dag! Enkele gemeenteleden zijn expres gekomen. Jolien werd hartelijk gefeliciteerd en allen zongen haar toe. Het werd een feestelijke dienst  Jolien trakteerde op appeltaart en kreeg een prachtig bloemstukje aangeboden, gemaakt door Gretha! Het bloemstukje ging netjes in de fietstas mee naar huis en Jolien had een mooie verjaardag gevierd.

Voor allen een vredevol Kerstfeest en een gezond 2024 gewenst! In het nieuwe jaar beginnen we op 2 januari.

Doetien Benz
 
 
     
 
 
terug