Synoidos concert ‘De Reiziger’ op 28 oktober

12 oktober 2023
Op zaterdagavond 28 oktober organiseert Synoidos, het koor dat je raakt, het prachtige concert ‘De Reiziger’. Synoidos is er trots op dat we nu, na de Coronabeperkingen, het podium weer op kunnen. Het concert begint om 20.00 uur in Multifunctioneel centrum Onger De 2 Tores in Sanderbout in Sittard. Het adres is Bremstraat 7.

Concert ‘De Reiziger’ gaat over een man die een nieuwe weg zoekt in het leven, omdat hij is vastgelopen in zijn huidige bestaan. De reis die hij onderneemt brengt nieuwe inzichten in wat echt belangrijk voor hem is. Aan deze avond werkt zanger en acteur Olivier Heijmans mee, die de reiziger verbeeldt. Olivier Heijmans heeft meer dan 25 jaar podiumervaring, en weet het publiek met humor en improvisatie op een unieke manier te bespelen. De koorliederen die klinken zijn als het ware steeds een commentaar of reflectie op de emoties waar de reiziger doorheen gaat.

Het koor staat onder leiding van dirigente Nadia Loenders, die al vele jaren aan Synoidos verbonden is. De piano wordt bespeeld door Suzanne Welters. Suzanne speelt ook saxofoon, en saxofoonsolo’s introduceren steeds de spelmomenten van de reiziger.

Al met al belooft het een unieke ervaring te worden, een concert dat soms tegelijk muziektheater is.
Noteer 28 oktober in uw agenda. De entree bedraagt slechts € 12,50. U kunt de tickets bestellen via deze link .

Maar natuurlijk kunt u ook op zaterdagavond 28 oktober gewoon naar ‘Onger de twee Tores komen’, en ter plekke de entree betalen. 

U bent van harte welkom! We kijken naar u uit.Koor Synoidos
 
terug