Springdienst op zondag 14 maart de zaaier

donderdag 4 maart 2021
In de Springdienst op zondag 14 maart staat de gelijkenis van de zaaier centraal. In oudere Bijbelvertalingen staat bij deze gelijkenis ook wel de uitspraak “Wie oren heeft, die hore…”
Maar ja, iemand die hoort, luistert die ook? Wij hopen dat u dat in ieder geval doet: meekijken en meeluisteren, via kerk-TV!
We hebben jullie hulp nodig voor deze Spring dienst. Willen jullie een foto van jezelf insturen waarbij duidelijk zichtbaar is dat je luistert? Dit kan bijvoorbeeld door een hand bij het oor te houden. Deze luisterende mensen komen tijdens deze dienst terug. Stuur de foto voor 11 maart naar Springdiensten@gmail.com.
 
Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.
Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.

Het Spring! Team: Ard, Irene, Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.
 
terug