De lamme springt op

Spring! - jubileum: 25e dienst op 14 mei

24 april 2023
Op zondag 14 mei vindt de vijfentwintigste Spring! dienst plaats in de Johanneskerk in Sittard. Een jubileum viering. Net als altijd is er vanaf 10 uur koffie, en beginnen we om 10.30 met de dienst. In de allereerste Spring! dienst ontmoetten we Petrus, en dit keer komen we hem opnieuw tegen. Want deze vijventwintigste keer staat het verhaal van Petrus en de verlamde man centraal. In het verhaal zegt Petrus tegen de verlamde man dat hij moet opstaan en lopen. De man springt op. Hoe is Petrus zover gekomen? Waarom nam de verlamde man Petrus hand aan? 

Omdat het de vijventwintigste is gaan we in deze dienst ook in op het ontstaan van Spring! Wanneer waagde jij voor het laatst een sprong in het diepe? En zou je dat weer willen doen?

Ook nieuwgierig geworden? Iedereen is welkom! Neem vrienden en kennissen mee. Er is kindernevendienst voor de kinderen. De kinderen zullen een eigen activiteit hebben, buiten de kerkzaal. We zien je graag komen. Deze dienst is ook te bekijken via de KerkTV. En na de dienst zijn er lekkere hapjes. 

Voor wie het nog niet kent: Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen. Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. 

Het Spring!-team: Inge, Irene, Jeanine, Marnix, Maurice, Nely, Rosetta en Thea.

terug