SPRING!-dienst over De Verloren Zoon

7 september 2020
Ook in het komende seizoen worden er weer regelmatig SPRING!-diensten georganiseerd. De eerstvolgende is op zondag 13 september.  In totaal is het al de 9e! De dienst vindt weer plaats in de Johanneskerk in Sittard. We beginnen om 10.30 uur met de dienst, koffiedrinken vooraf kan helaas nog niet. Net zo min als de soep na afloop. Het komend seizoen staan er geen personen centraal zoals tot nu toe, maar gelijkenissen en uitspraken van Jezus. In de komende SPRING! - dienst gaat het over ‘De Verloren Zoon centraal. Iedereen kent dit verhaal wel. De lang weggebleven zoon komt eindelijk weer thuis. Een verhaal dat vanuit verschillende perspectieven bekeken kan worden. In wie uit het verhaal kan jij jezelf het meeste vinden? In de broer, de vader of toch de verloren zoon?
Ook nieuwgierig geworden? Neem gerust vrienden en kennissen mee, iedereen is welkom! Er is crèche en kindernevendienst. We zien je graag komen. (aanmelden via de site)

Wat is Spring!:
Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.
Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.

De laatste Spring-dienst van 2020 is op zondag 29 november, noteer die datum alvast in je agenda. En dan gaan we in 2021 natuurlijk weer door.

Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.

 
terug