‘Samen eropuit’

Maandag 19 juni 2023
Als pastoraatsgroep willen wij via het principe ‘Blind date’ deze zomer gemeenteleden bij elkaar brengen om er samen op uit te gaan. Het doel is om elkaar op een actieve manier te ontmoeten, op een andere plek dan bij de zondagse diensten. We denken dan bv. aan samen wandelen, fietsen, naar een museum of een autoritje. U bepaalt samen wat het gaat worden. Het heeft zijn wortels in ons motto ‘pastoraat is van – en voor iedereen’.
Ook als u zelf niet meer zo mobiel bent, maar u betrokken voelt bij het samen kerk zijn en graag met iemand erop uit gaat. Van harte uitgenodigd!

Aanmelding is mogelijk:
• Via het strookje in de kerk – op de Gemeenteavond van 22 juni
• Telefonisch of per mail voor 8 juli bij:
   - Jolien Leeffers, 06-27550194, dominee2@pgmbd.nl
   - Bertha Verkerk, 046-4379201, berthaverkerk@gmail.com
   - Christel Prins, 06-42335821, christelprins@hetnet.nl
   - Lydia Zwierzanski, 046-4854027, lydia.zwierzanski@gmail.com 

Graag uw naam, adres en telefoonnummer (en eventueel e-mailadres) doorgeven als u belangstelling hebt voor deze zomeractiviteit.
Uw pastoraatsteam koppelt dan de deelnemers aan elkaar na afloop van de kerkdienst op 9 juli, u ontvangt dan van ons bericht met wie u iets gezelligs gaat ondernemen.
Omdat dit project echt bedoeld is voor in de zomerperiode, vragen wij u om in de maand juli of augustus contact te leggen om af te spreken.

Christel Prins
 
terug