Samen eropuit

28 juni 2022
Als pastoraatsgroep willen wij via het principe ‘Blind date’ deze zomer gemeenteleden bij elkaar brengen om er samen op uit te gaan. Als u daaraan mee wilt doen dan kunt u zich daar zondag 3 juli nog voor opgeven. Er liggen aanmeld briefjes in de Johanneskerk. Maar u kunt ook bellen of mailen.

Het doel is om elkaar op een actieve manier te ontmoeten, op een andere plek dan bij de zondagse diensten. We denken dan bv. aan samen wandelen, fietsen, naar een museum of een autoritje. U bepaalt samen wat het gaat worden.

Het project heeft zijn wortels in ons motto ‘pastoraat is van – en voor iedereen’. Ook als u zelf niet meer zo mobiel bent, maar u betrokken voelt bij het samen kerk zijn en graag met iemand erop uit gaat. Van harte uitgenodigd!

Aanmelding is mogelijk via het strookje in de kerk, of uit de Onderweg van juni. U heeft dat wellicht al ingeleverd op de gemeenteavond van 30 juni, het kan ook nog na de dienst van 3 juli.

Het kan ook nog telefonisch of per mail, tot 3 juli bij:
- Jolien Leeffers, 06-27550194, dominee2@pgmbd.nl  
- Bertha Verkerk, 046-4379201, berthaverkerk@gmail.com
- Christel Prins, 06-42335821, christelprins@hetnet.nl  
- Pier Prins, 046-460037, dominee1@pgmbd.nl
Graag uw naam, adres en telefoonnummer doorgeven als u belangstelling hebt voor deze zomeractiviteit.
Uw pastoraatsteam koppelt dan de deelnemers aan elkaar.

Omdat dit project echt bedoeld is voor in de zomerperiode, vragen wij u om in de maand juli of augustus contact te leggen om af te spreken.

Het pastoraatsteam
 
terug