Samen er op uit

Donderdag 23 mei 2024
Als pastoraatsgroep willen wij via het principe ‘Blind date’ deze zomer gemeenteleden bij elkaar brengen om er samen op uit te gaan. Het doel is om elkaar op een actieve manier te ontmoeten, op een andere plek dan bij de zondagse diensten. We denken dan bv. aan samen wandelen, fietsen, naar een museum of een autoritje.

U bepaalt samen wat het gaat worden. Het heeft zijn wortels in ons motto ‘pastoraat is van – en voor iedereen’.

Ook als u zelf niet meer zo mobiel bent, maar u betrokken voelt bij het samen kerk zijn en graag met iemand erop uit gaat. Van harte uitgenodigd!

Aanmelding is mogelijk:

  • Via het strookje. In de hal van de kerk zijn strookjes en een ‘brievenbus’, invullen na een kerkdienst of op de Gemeenteavond van 13 juni as.
  • Telefonisch of per mail voor 13 juli bij:
         - Jolien Leeffers 06-27550194 dominee2@pgmbd.nl
         - Bertha Verkerk 046-4379201 berthaverkerk@gmail.com
         - Christel Prins 06-42335821 christelprins@hetnet.nl
         - Lydia Zwierzanski 046-4854027 lydia.zwierzanski@gmail.com
         - Inge Streekstra 06-10597188 inge.streekstra@gmail.com

Graag uw naam, adres en telefoonnummer (en eventueel e-mailadres) doorgeven als u belangstelling hebt voor deze zomeractiviteit. Uw pastoraatsteam koppelt dan de deelnemers aan elkaar na afloop van de kerkdienst op 14 juli, u ontvangt dan van ons bericht met wie u iets gezelligs gaat ondernemen.

Omdat dit project echt bedoeld is voor in de zomerperiode, vragen wij u om in de maand juli of augustus contact te leggen om af te spreken.

Het pastoraatsteam
terug