Redactie Onderweg Vergadert

21 augustus 2020
Soms is het prettiger om elkaar fysiek te ontmoeten en niet alleen via de digitale mogelijkheden. Op vrijdag 21 augustus kwam de redactie van Onderweg in de Johanneskerk bijeen met mogelijk een nieuw redactielid als vertegenwoordiger vanuit de voormalige gemeente PGGBU.
Ruud Steen kwam de sfeer proeven en aftasten of dit vrijwilligerswerk bij hem past. Uiteraard werd er ook gesproken over het themanummer "Start" dat binnenkort bij alle leden van Maas- en Beekdal wordt bezorgd, ook bij hen die geen abonnement hebben.
Bij het samengaan van de beide kerkbladen - Kerknieuws en Gaandeweg - afgelopen januari, was het de bedoeling dat er sprake zou zijn van de formaten A4 en A5. A4 voor de themanummers (Kerst, Pasen, Zomer en Start) en A5 voor alle overige nummers. Omdat de A5-versie door gemeenteleden in elkaar wordt gezet en de coronamaatregelen dat niet toelaten is de planning wat anders verlopen dan verwacht. Onderweg verschijnt nu al geruime tijd in A4-formaat. In een later stadium, na het coronatijdperk, zal worden beslist hoe de planning van het uitgaveformaat verder gaat.

Tekst: Willy de Koning
 
terug