Ook in Urmond kerstavond dienst

15 december 2022
Rond de kerstdagen zijn er verschillende diensten, waarvoor u uiteraard van harte wordt uitgenodigd. In de Onderweg is één vergissing geslopen. De kerkdienst in Urmond is op kerstavond, 24 december, en niet op kerstdag 25 december zoals abusievelijk vermeld.

De avonddienst in Urmond is één van de maar liefst vier diensten die we op kerstavond en kerstmorgen organiseren. De eerste begint om 19.30 uur in het Podiumkerkje in Grevenbicht. De voorganger daar is Jolien Leeffers, en de muziek wordt verzorgd door Annie Niessen.
Een half uur later, om 20.00 uur, begint de dienst in het fraaie kerkje van Urmond. Bertha Verkerk gaat daar voor. Beppie Bode zal met haar zang deze dienst opluisteren.
Weer twee uur later, om 22.00 uur, begint de kerstnachtdienst in de Johanneskerk. Het koor Synoidos zal zijn muzikale bijdrage leveren; voor het eerst sinds 2019 kan het weer! De koorleden zijn al weken aan het repeteren, en kijken er zeer naar uit hun kerstrepertoire te zingen.
En tenslotte, op kerstmorgen om 10.30 uur is in de Johanneskerk de kerstdienst met een grote bijdrage van de jeugd van onze gemeente.

We kijken uit naar alle diensten, waarin we met elkaar de geboorte van Christus kunnen vieren.  

De kerkenraad
 
terug