Oogstmarkt met 'ulepeer' in tijden van Corona

18 oktober 2020
De oogstmarkt was een beetje vroeger in het seizoen, niet zoals gebruikelijk rond de Dankdag voor Gewas en Arbeid. We wilden de markt in de huidige omstandigheden buiten houden, dus hebben we het wat eerder in het seizoen gedaan. En het is heel goed gelukt!

Het was beide zondagen goed weer  en ondanks het kleine aantal kerkgangers was het toch weer een succes: veel mensen gingen met één of meerdere aankopen naar huis. De opbrengst van de verkoop was dan ook boven verwachting: € 322, 95 bij elkaar. Daarnaast kwamen er nog giften via de bank binnen. Het totaalbedrag is tot nu toe € 457,95! Hartelijk dank aan iedereen die hieraan een bijdrage leverde. Dit mooie bedrag kan overgemaakt worden naar Shabai.

Er is altijd allerlei lekkers te vinden, sommige producten worden al jaren aangeleverd en worden altijd gewaardeerd.
Maar er is ook wel altijd weer iets nieuws om eens te proberen. Dit jaar was er een wel heel bijzondere jam aangeleverd: Winterse Ulepeer met Walnoot. We weten niet hoe het met u is, maar wij hadden er nog nooit van gehoord! 

Dus we maken er een prijsvraag van: wie kan ons vertellen wat dat is, ulepeer? (de maker en diens familie is uitgesloten van deelname 😉 ) Voor de winnaar is er een pot van deze bijzondere jam beschikbaar.   U kunt uw reactie doorgeven aan Iet den Boer (ietlittel@telenet.be) of Joke van der Steen (jokevandersteen@kpnmail.nl). We zijn benieuwd! 

terug