Kringenwerk: let op data en locaties

17 maart 2022
We zijn blij dat er weer flink wat activiteiten opgestart zijn. Gespreksgroepen draaien weer, taize vieringen zijn begonnen,er zijn weer filmavonden. Wel is het soms even opletten wanneer iets weer begint, en soms zijn locaties of  tijdstippen gewijzigd. Op de site van het kringenwerk houden we alles zo goed mogelijk actueel, maar in dit bericht toch enkele aandachtspunten. Ga vooral naar kringenwerk.nl voor het volledige beeld, en benader bij twijfel de contactpersoon! 

Taizévieringen
De plek waar we de vieringen houden is veranderd. Vanaf mei (juni is nog onder voorbehoud) vinden die plaats in de zijkapel van de kluiskerk:
Locatie: Kluiskerk, zijkapel, Kluis 21 in Geleen

Gesprekken over Levensbeschouwing
Een aanvulling: deze gespreksgroep loopt weer, en vindt plaats op donderdagen.
Data: 7 april en 5 mei. Locatie: Parochiehuis, Leurstraat 6 in Geleen. Tijdstip: 10.00 tot 12.00 uur.  

Actualiteitencafé De Herberg
Het actualiteitencafe gaat weer open! Met discussie en debat over actuele thema's op het grensvlak van maatschappij en geloof, met als bron recente artikelen uit de media. Het zijn informele en spontane gesprekken onder het genot van koffie, thee, bier of wijn ; aan onze ruime gesprekstafels.
De consumpties zijn voor eigen rekening. Het is vrije in- en uitloop, binnendruppelen vanaf 16.30 uur tot 18.30. Aanmelden vooraf is niet nodig. Door een aantal mensen wordt iets voorbereid, maar er is geen inleiding of regie.
Data: vrijdag 8 april en 13 mei; tijdstip: van 16.30 tot 18.30; plaats: Parochiehuis, Leurstraat 6 in Geleen.
Contactpersoon: Kees van Luijk (Secretaris), luyk99@hetnet.nl, tel.:046-4741513


Ontmoeten op de zondagmiddag
Na een lange Coronapauze beginnen we op 27 maart weer met de  ‘Ontmoeting op de zondagmiddag’ in de Ontmoetingskerk. Iedereen is welkom tussen 14.00 uur en 16.30, maar je kunt komen en gaan wanneer je wilt Er is koffie, thee en gezelligheid. Wie wil kan een spelletje doen (maar dit is echt niet verplicht). Voor de ‘sjoelers’ onder ons: er kan nog steeds gesjoeld worden. Halverwege de middag worden er een paar filmpjes getoond.  De middagen zijn voor iedereen die het fijn vindt om te komen en neem gerust je buurvrouw of iemand anders mee. 

Data tot en met de zomer: 27-3, 24-4, 29-5, 19-6, 24-7 en 28-8.  Contactpersoon: Bertha Verkerk, 046 4379201. We kijken er naar uit elkaar te ontmoeten en te inspireren! 
terug