Onderweg met Wiebe en Meindert

11 oktober 2023
Zin & hapjes is in november op de tweede zondag van de maand, 12 november. Dat vanwege  werkzaamheden in het Gruizenkerkje. We gaan dan 'Onderweg' - ons jaarthema - met Meindert Muller en Wiebe de Vries. Meindert Muller is voor een aantal mensen misschien wel bekend, hij heeft als gastvoorganger vanuit de Parochie Vrangendael wel meegewerkt aan oecumenische vieringen. Meindert maakt ook gedichten en podcasts onder de titel 'Meindert Muller heeft mooi praten'.

Wiebe de Vries speelt gitaar en heeft een aantal gedichten op muziek gezet. In plaats van een gesproken column worden het poëtische overpeinzingen, afgewisseld met liedjes.

Het thema is deze keer: ‘Anders Onderweg met beelden en Godsbeelden’. We mogen ons laten verrassen door hun teksten en muziek. En natuurlijk zijn er weer heerlijke hapjes van Gerdien.

Deze zin en hapjes is de tweede in de reeks, we begonnen op 1 oktober in een stampvol Gruizenkerkje met het thema ‘Pelgrimage’. Columnist Pier Boselie eindigde zijn column met de observatie dat pelgrimeren altijd betekent dat je thuis komt, in wat voor betekenis dan ook. Een heel mooie gedachte. We genoten van vocaal ensemble Resonanz, de hapjes en drankjes, en natuurlijk de mooie gesprekken met elkaar.Tot 12 november!

Het Gruizenteam, Bert, Marijn, Lianne, Christel en Bert. 
terug