Nieuw initiatief!

Dinsdag 20 februari 2024
Binnen de werkgroep pastoraat en de diaconie zoeken we steeds naar mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dat kan natuurlijk rond de kerkdiensten maar zeker ook op andere momenten, en dat gebeurt ook met regelmaat.

We willen daar graag nog een andere mogelijkheid voor gaan bieden: Lunchen in de Johanneskerk.
Eenmaal per maand, elke tweede donderdag, organiseren we een lunch in de Johanneskerk, van 12.00 uur tot ongeveer 13.30 uur. Er kunnen per keer 20 mensen deelnemen. Als er meer aanmeldingen zijn, komen diegenen die niet meer terecht kunnen als eerste in aanmerking voor de volgende maand. We vragen van de deelnemers een eigen bijdrage van € 5,00. Iedereen kan zich aanmelden, ook niet-gemeenteleden. De eerste lunch is op donderdag 14 maart.

Aanmelden is echt noodzakelijk! Dat kan, tot uiterlijk de zondag ervoor,  telefonisch bij Joke Bos, tel.nr. 046 4582163. Of per email: joke@bosfeenstra.nl  of jokevandersteen@kpnmail.nl. U krijgt dan een bevestiging.
We zijn blij dat al een groep mensen zich heeft gemeld als vrijwilliger om de lunches te verzorgen en de gasten te ontvangen. Heeft u nog vragen hierover: dat kan bij ds. Jolien Leeffers, Joke Bos of Joke van der Steen.

Namens pastoraat en diaconie: van harte welkom
 
terug