Mooi programma Kringenwerk

13 september 2022
Zondag 18 september is het ‘startzondag’, begin van het kerkelijk seizoen 2022-2023. Er zijn weer tal van activiteiten georganiseerd, en die zijn allemaal bij elkaar gezet in het Kringenwerkprogramma. Bijna elke dag is er een mogelijkheid tot verbinden, verdiepen en ontmoeten. Activiteiten die georganiseerd zijn vanuit de Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal zijn opgenomen in het Kringenwerk, maar er is nog meer. U vindt onder andere ook oecumenische activiteiten, het ‘Zin in het Gruizenkerkje’ programma, en activiteiten van het plaatselijk interreligieus platform. Het programma is een uitnodiging om mee te doen!

Voor de komende weken wellicht een paar zaken om extra onder de aandacht te brengen.

Op 19 september om 13.30 is het voor de eerste keer ‘wandel mee met de dominee’. Dominee Jolien Leeffers nodigt u uit om vanaf half twee met haar te wandelen vanaf de pastorie, Kruisstraat 14 in Munstergeleen. Drie tot vijf kilometer, om te genieten van de omgeving, maar evenzeer voor gesprek en ontmoeting. Opgeven is niet nodig, u ben welkom om aan te sluiten. Elke derde maandag van de maand is zo’n wandeling gepland.

Op 21 september om 10.00 uur kan er opnieuw gewandeld worden, dan met gids. We vertrekken dan ‘carpoolend’ vanaf de Johanneskerk. De wandeling is rond Reigersbroek. We willen daar kennismaken met de kasteelruïne van Montfort, het landgoed van Rozendaal en zo mogelijk Schrevenhof. Uw gids is Ed Rensen (046-4230274), en u kunt zich ook opgeven bij Kees van Luyk (046-4741513)

Op 2 oktober om 16.00 uur is het voor de eerste keer dit seizoen weer ‘Zin en Hapjes’ in het Gruizenkerkje. Het jaarthema is ‘levenskunst’, en deze eerste keer wordt de column verzorgd door psychologe Ida Stuij. Haar broer Simon verzorgt de muziek op gitaar. U bent van harte welkom.

En er is veel meer; de cantorij en synoidos zingen weer, een bijbelkring is opgestart, de krantenleeskring loopt weer, twee keer per maand breicafe, ontmoeting op zondagmiddag – en meer. Laat u inspireren op kringenwerk.nl en weet dat u welkom bent.
  
Bert Stuij
 
terug