Limburg helpt Oekraine, diaconie doet mee

28 september 2023
De diaconie vraagt uw aandacht voor het volgende. De organisatie 'Limburg helpt Oekraïne' zorgt regelmatig voor een zending met hulpgoederen. Dat blijft hard nodig. Er worden bijvoorbeeld veel waterfilters aangekocht zodat mensen drinkbaar water hebben. Verder worden er o.a. in  Odessa Herstelklinieken en gaarkeukens gerealiseerd. Daar zijn meubilair,  medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten nodig. Half oktober gaat er weer een transport vanuit Limburg naar Oekraïne. Alles gebeurt met vrijwilligers. 

De diaconie wil zondag 8 oktober een inzameling houden: er is grote behoefte aan luiers, maandverband, tampons, INCO materiaal voor ouderen,  zeep, tandpasta en tandenborstels, en paracetamol.
Geen kleding en geen levensmiddelen.

We vragen u om zondag uw bijdragen mee te brengen, maar u kunt ook bellen met een van de diakenen als u iets wilt laten ophalen.

U kunt ook een financiële bijdrage geven, er is  geld nodig voor het transport en de aanschaf van de waterfilters. U kunt hiervoor geld overmaken op rekening
NL57 INGB 0001 0386 40, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente te Maas- en Beekdal onder vermelding van Hulptransport Oekraïne.

Zo kunnen we als gemeente samen ook hier ons steentje bijdragen. Dank voor uw hulp,

De diaconie
terug