Kringenwerkactiviteiten deels uitgesteld

Zaterdag 20 november 2021
Het kringenwerkprogramma is prima van start gegaan. Maar vanwege corona worden nu toch flink wat activiteiten opgeschort of uitgesteld. Neem bij twijfel altijd even contact op met de contactpersoon van de kring, activiteit of lezing. Die staan steeds bij de activiteit genoemd op www.kringenwerk.nl

We hadden juist het gevoel dat er weer het een en ander mogelijk werd. Veel mensen waren opgelucht dat we elkaar weer konden ontmoeten; we verlangden naar verbinding en inspiratie. Lezingen werden gepland, de filmavonden gingen weer van start, kringen begonnen weer, een mooie avond van het interreligieus platform ging (nog net) door. Helaas moet nu toch in veel gevallen even pas op de plaats gemaakt worden. De filmavond van 19 november verviel en er is nog twijfel over die van 17 december. De kring ‘gesprekken over levensbeschouwing’ is gepauzeerd, en begint (hopelijk) in januari weer. De bijbelkringen zijn ook even opgeschort en starten zodra het kan weer op. Sommige activiteiten in de kerken, zoals de krantenleeskring, kunnen nog wel veilig doorgaan.

Zoals gezegd, benader bij twijfel altijd de contactpersoon. Intussen proberen we de website zo actueel mogelijk te houden.

Namens kringenwerk
Dick Haster en Bert Stuij

terug