Kringenwerk komt weer op gang

20 februari 2022
Kringenwerkactiviteiten worden geleidelijk aan weer opgestart. Het was lastig, de afgelopen maanden. Veel activiteiten moesten noodgedwongen worden uitgesteld of zelfs afgesteld. Wat hebben we dat gemist. Wat hebben we elkaar ook gemist. Gelukkig komt met de verruimde corona regels een en ander nu weer op gang.

Diverse kringen zijn weer gestart, zoals geloof en wetenschap en gesprekken rond levensbeschouwing. Taize vieringen zijn weer begonnen, de koren zingen weer. Het brei cafe breit, er worden gezamenlijk kranten gelezen. Het Gruizenkerkje komt weer tot leven, daar worden de bekende ‘zin en hapjes’ zondagmiddagen weer  georganiseerd. Naar verwachting gaan vanaf maart ook de filmavonden weer beginnen. Meer en nieuwe activiteiten worden voorbereid.  We nodigen iedereen van harte uit om mee te doen.

Kijkt u vooral op de website over wat er al weer begonnen is, die site proberen we zo actueel mogelijk te houden. Overigens zijn alle activiteiten ook te vinden via de website van onze gemeente. De eerste weken zal er nog wel het een en ander onzeker of onduidelijk zijn, dus neem ook gerust contact op met contactpersonen als u twijfelt of een activiteit al weer begonnen is.
Bert Stuij en Dick Haster.
 
terug