Koffiemiddag in Grevenbicht

Zaterdag 22 april 2023
De koffiemiddagen in Grevenbicht worden goed bezocht. Het is er gezellig, soms wordt er een onderwerp behandeld en af en toe is er een presentatie.
Op dinsdagmiddag 18 april vertelde Jolien Leeffers over haar hobby, namelijk het maken van Zonnekindpoppen. Ze had er een heel aantal meegebracht. Het zijn poppen op antroposofische basis. Het idee achter deze bijzondere poppen is dat ze in overeenstemming moeten zijn met de levensfase van het kind: van een knooppop voor de baby, tot een speelbaby voor kinderen van schoolleeftijd. Ze moeten handgemaakt zijn met natuurlijke materialen, zoals schapenwol, tricot, flanel en katoen. Iedereen genoot van de presentatie.
In deze koffiegroep zijn meer mensen met een interessante hobby en er werden al enthousiast plannen gemaakt voor de invulling van enkele middagen in het volgende seizoen.
In de zomer zijn er geen koffiemiddagen, voorlopig was dit de laatste. We starten weer in september. Elke derde dinsdag van de maand is er koffiemiddag in het Podiumkerkje in Grevenbicht om 15.00 uur.
Meld u zich wel even aan i.v.m. de inkoop van koffie, thee en versnaperingen bij:
anja.ruber@ziggo.nl of i.dorrestijn@home.nl
Pastoraal team wijk Grevenbicht
terug