Koffiemiddag-plus in Grevenbicht

Dinsdag 19 september 2023
Op de derde dinsdag van september was de eerste koffiemiddag van dit seizoen in het podiumkerkje in Grevenbicht. Het leek even spannend of er na de zomerstop opnieuw deelnemers op af zouden komen. Maar zoals gebruikelijk in ‘Beeg’ druppelden de meesten tussen vijf minuten voor drie en drie uur (of iets er over) binnen.

Marrie Duwel hield een onderhoudende presentatie over bloemen die op dit moment langs de Maas bloeien. Ze had de afgelopen dagen bossen bloemen langs de Maas geplukt, deelde die uit en wist interessante wetenswaardigheden over bijvoorbeeld de herkomst en de bruikbaarheid van de planten te vertellen. Ook moesten we na afloop nog een keer de namen van de bloemen raden, om te zien of we goed opgelet hadden.

Het was een geanimeerde middag, waarin we ook ruim de gelegenheid hadden om elkaar weer te ontmoeten en bij de praten, of om een gesprekje te hebben met onze wijkpredikant Jolien Leeffers.

In oktober (derde dinsdagmiddag om 15.00 uur) zal Hennie van der Steeg uitleggen hoe je aan een tekening of een schilderij begint.

Ton en Ida Dorrestijn


  
 
     
 
 
terug