Koffiemiddag-plus in Grevenbicht

Donderdag 17 augustus 2023
Voor het komende seizoen staat er maandelijks weer een Koffiemiddag-plus gepland in het Podiumkerkje te Grevenbicht. Iedere derde dinsdag van de maand van 15.00-16.30 uur bent u welkom in het kerkje voor een gezellig samenzijn. Daarbij is er vaak een inhoudelijke of creatieve invulling. Voor de data in 2023 staat het volgende op het programma:
  • Op 19 september zal Marry Duwel, die betrokken is bij het IVN, iets vertellen en laten zien over de planten die langs de Maas groeien.
  • Op 17 oktober geeft Hennie van de Steeg een tekenles voor beginners. Hij neemt houten platen, papier en potloden mee, zodat iedereen op schoot kan tekenen.
  • Op 21 november houdt Nick Naus een lezing over de geschiedenis van de Beegse Maas. Dit naar aanleiding van de tentoonstelling die hij in juni heeft georganiseerd in het Podiumkerkje. Misschien bent u daar geweest, maar ook dan is het leuk om nog een keer een overzichtsverhaal te horen.
  • En op 19 december is er de gebruikelijk broodmaaltijd met soep waarbij we kunnen luisteren naar een kerstverhaal. Deze bijeenkomst heeft een afwijkende tijd, namelijk van 17.00 tot 18.30 uur.
Iedereen is van harte welkom tijdens al deze middagen. Opgeven is niet nodig, behalve bij de broodmaaltijd, dan is het wel handig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
We zien uit naar een mooi nieuw seizoen met fijne ontmoetingen.
  
Anja Ruber, Ton en Ida Dorrestijn, en ds. Jolien Leeffers
  
  

  
terug