Kindertheater Professor Cool

8 juni 2023
Op zaterdag 8 juli a.s. organiseren we een Kindertheatershow voor alle christelijke basisschool kinderen van Zuid-Limburg. Hiervoor halen we het kindertheater van Professor Cool naar het Zuiden en hopen we met heel veel kinderen een leuke ochtend te hebben. Voor de ouders is er tijdens de show het Papa & Mama café, waar ze andere christelijke ouders kunnen ontmoeten onder het genot van een kop koffie en een stukje vlaai.
  Natuurlijk zijn de kinderen van onze kerk ook van harte uitgenodigd! En ze mogen vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Aanmelden via QR-code.
 

Korte inhoud
We zijn in het laboratorium van professor Cool. Professor Cool wil graag dat de kinderen hem een slimme professor gaan vinden en demonstreert daarom zijn nieuwste uitvindingen aan hen. Zo zien we een ‘kledingophangapparaat’, een ‘stem-hardmaker’ en andere bijzondere machines. Maar die werken allemaal niet helemaal zoals bedoeld…

Als professor Cool een boek pakt valt daar een geheimzinnige brief uit. Daarin staan aanwijzingen hoe je de beste uitvinding ter wereld kunt vinden. Daar heeft professor Cool wel oren naar! En na een lange zoektocht vol grappige voorvallen, werkende en niet-werkende uitvindingen, rare aanwijzingen, goocheltrucs en liedjes ontdekt Professor Cool dat de waarheid heel anders is dan hij dacht en leert hij samen met de kinderen dat het niet gaat om wat anderen over je zeggen, maar dat iedereen een talent heeft!

Jantine Tanis (06-11418808) en Jolien Leeffers

terug