Jaarafsluiting krantenleeskring Coronaproof

03-06-2020: Het is al jaren de gewoonte dat de leden van de Krantenleeskring het seizoen afsluiten met koffie en gebak bij de Ophovenerhof. 
Het zal niemand verbazen dat dit nu niet door kon gaan. Eén van de leden, Fokke Dijkstra, zou helemaal niet mogen komen omdat hij het zorgcomplex Hoogstaete niet mag verlaten. Omdat hij wel in de Hof van Onthaasting, grenzend aan Hoogstaete mag komen, werd daar de slotbijeenkomst gehouden. Coronaproof uiteraard. Met meegebrachte stoeltjes en iets te drinken zat het gezelschap met 1,5 meter tussenafstand bij de theekoepel. Gerdien Zwartkruis had lekkere vruchtenkoeken gebakken. 
De krantenleeskring bestaat al bijna 15 jaar. Gerard Kortleve was er vanaf het begin bij, maar nam nu afscheid vanwege de aanstaande verhuizing naar Zeist. Hij kreeg een fotoboek met herinneringen aan de krantenleeskring aangeboden.
In het nieuwe seizoen kan de groep enige versterking gebruiken. Tot nu toe bestaat de kring vooral uit lezers van NRC, Trouw en De Limburger; belangstellenden met een abonnement op één van deze kranten zijn natuurlijk van harte welkom, maar aanvulling met lezers van een andere krant zal de club nog een extra dimensie geven.
Aanmelden mag via de mail bij Willy de Koning: willydekoning@home.nl

Willy de Koning 
 
terug