Theatervoorstelling "In Gods naam"

Donderdag 13 juni 2024
Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in de Bijbel. Op 28 november 2024 komt hij naar het Toon Hermans Theater met de voorstelling “In Gods naam".

Is er in deze schreeuwende wereld nog plek voor liefde, stilte en twijfel? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.

Deze voorstelling is een productie van Nachtzon Media in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Kerk en Wereld. Bij de voorstelling in Sittard zijn onze gemeente, de PG Maas-Heuvelland, het Leger des Heils, het Parochiecluster Sittard, het Apostolisch Genootschap en de Baptistengemeente betrokken.

Tickets
Als kerkgenootschap hebben we de mogelijkheid om tickets à € 12,50 aan te bieden (prijs aan de kassa € 25). Maak gebruik van deze exclusieve korting en bestel uw tickets via de SKG Collect webshop (waar u ook collectebonnen kunt bestellen). Bestellen kan ook via de Appostel-app van de PG Maas- en Beekdal (Actueel).

Ter informatie: programma Toon Hermans Theater (met tickets à € 25).

Wees er snel bij want elders in het land was deze voorstelling uitverkocht.

Namens Kringenwerk
Klaas Bos


 

terug