Gezellige BBQ 18/35-jarigen

Vrijdag 24 september 2021
Op 19 september was het zo ver. Een barbecue in de tuin van familie Stuij, speciaal voor de 18 tot (ongeveer) 35 jarigen in onze gemeente. Met de barbecue werd een oude traditie voortgezet, tot 2017 was er bijna elk jaar een jongeren-barbecue in dezelfde tuin. En zijn daar heel wat worstjes gebakken, en tafeltennis en volleybal partijtjes gespeeld.
Zo was het nu weer. Mensen die hecht of minder hecht met onze kerk verbonden zijn kwamen bij elkaar, het eten was heerlijk en het weer was fantastisch. Uiteraard werd er gevolleybald, en ook waren er heel wat mooie gesprekken. Het was leuk om elkaars verhalen te horen, verhalen over (vroegere) betrokkenheid bij de kerk, verhalen over elkaars leven, werk of studie. Iedereen was enthousiast om elkaar vaker te zien en met enige regelmaat samen af te spreken. Wie weet met een maaltijd, wie weet met een thema.
Eén van de jongeren besloot spontaan om mee te gaan doen in de voorbereiding voor de volgende Spring! dienst (14 november) en gaat aan de slag met de tweespraak! Alleen dat is al een reden om naar die Spring! dienst te komen. 
We kijken uit naar nieuwe ontmoetingen, wie weet met nog meer leeftijdgenoten.
Mede namens Emma, Davida, Corina, Tanja, Rosetta, Mark, Marika, Maurits, Sander, Ard, Mirjam,
Bert Stuij en Marnix van Gurp   
terug