Gemeenteavond

20 mei 2022
We gaan er van uit dat we de COVID problemen voor het grootste deel achter ons hebben en we weer ongestoord samen kunnen komen. In de zondagse kerkdiensten doen we dat al, maar we vinden dat het nu ook weer tijd wordt voor een gezellig samenzijn als gemeente.
Daarom nodigen we jullie van harte uit om op donderdag 30 juni om 19:30 uur te verzamelen in de Johanneskerk in Sittard waar we beginnen met koffie en thee.

We hebben een zeer gevarieerd programma voor jullie. Zo willen we graag verder kennismaken met elkaar en met de nieuwe predikant. Verder lijkt ons een toelichting op de plannen van de groep “Een (t)Huis voor iedereen” een belangrijk onderwerp. Ook zullen we iets vertellen over de financiën van de kerk en hoe we daar mee omgaan en tenslotte sluiten we zingend af met medewerking van enkele leden van de cantorij.

Na afloop zijn er hapjes en drankjes. Van harte uitgenodigd! Als vervoer een probleem is kunt u zich melden bij een van de leden van de werkgroep pastoraat of ondergetekende.

Namens de voorbereidingsgroep
Sietse van der Sluis
terug