Spring!-dienst 24 maart over ‘FOMO’

14 maart 2024
De volgende Spring!-dienst is op zondag 24 maart 2024 in de Johanneskerk in Sittard. Tijdens deze Spring!-dienst staat het zeker voor jongeren actuele thema ‘FOMO’ centraal. Wat betekent dat eigenlijk? FOMO staat voor ‘Fear Of Missing Out’, de angst om iets te missen. Herkennen jullie dat gevoel ook, het gevoel om iets te missen? Het overal bij willen zijn? Dit wordt vaak opgewekt door het succes van anderen, en daar worden we steeds meer mee geconfronteerd via de sociale media.

Hoe kan het geloof ons helpen om met deze gevoelens om te gaan? Ook al is FOMO jou onbekend, het is zeker interessant om hier in de Spring!-dienst over na te denken. En misschien ook wel over de rust die we in de kerk bij elkaar en bij God kunnen vinden. Vanaf 10 uur is er gelegenheid voor ontmoetingen bij een kopje koffie of thee. We beginnen om 10.30 uur met de dienst. Na de dienst is er soep.. Tevens is het Palmpasen. De kinderen zullen aan de slag gaan met het versieren van Palmpasenstokken.

Ook nieuwgierig geworden? Iedereen is welkom! Neem vrienden en kennissen mee. Er is kindernevendienst voor de kinderen en voor de kleinste is er een oppas aanwezig. We zien je graag komen. Deze dienst is ook te bekijken via de KerkTV.

Het Spring! Team: Inge, Irene, Lukas, Marika, Marnix, Maurice, Nely, Rosetta.


 
terug