Expositie Hennie en Hennie

Maandag 24 april 2023
Van woensdag 3 mei tot en met zondag 11 mei is er in de Johanneskerk een expositie te zien met werk van onze gemeenteleden Hennie Prins met kalligrafie, boekbindwerk en dozen en van Hennie van de Steeg met beeldende kunst.

De beide Hennie’s vinden het niet alleen een mooi idee om samen te exposeren, maar willen daarmee ook duidelijk maken hoe wij invulling geven aan kerk zijn. De gedachte hierachter is dat we als PG Maas-en Beekdal open zijn naar buiten toe en laten zien wat er allemaal leeft binnen onze kerkelijke gemeenschap.
Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze expositie: ‘Hennie en Hennie: kunst in de kerk’. 

De werken worden tentoongesteld in de kerkzaal en zijn te zien tijdens het Breicafé op woensdag 3 mei en tijdens de Open Kerk op donderdag 4 mei. Ook op 5 en 6  mei is de kerk open. Daarna tijdens de kerkdienst van zondag 7 mei. In overleg met de diaconie blijft alles nog hangen tot de seniorenmiddag op 11 mei, zodat ook de oudere gemeenteleden ervan kunnen genieten.

Tijdens de openingen (van 14.00 tot 18.00 uur) zullen beide Hennie’s, of één van hen, aanwezig zijn om uitleg te geven over de werken.
  
terug