Digitaal verwachten in de Gruizenkerk

20 december 2020
Op zondagmiddag 20 december was er een bijzondere ZOOM 'meeting'', waarbij het even was alsof we in het Gruizenkerkje met elkaar rond een grote tafel zaten.


Waar we dan met elkaar praatten over hoop en verwachting, over hoe je soms teleurgesteld kunt raken, over hoe je soms ook meer ontvangt dan waar je op rekende, en over verwachtingen die richting kunnen geven aan je leven. Aan waar je je voor inzet.

De start van het gesprek was een korte film (25 min), die we in het Gruizenkerkje hebben opgenomen. Een film met Lianne van Oord, Herbert Hooijkaas, Rianne Spa en Bert Stuij, die elk op hun manier iets over ‘verwachting’ delen. Met tussen de gesprekken door prachtige muziek. Muziek van alle kanten. We hoorden een deel van Messiah van Händel, maar evenzeer het emotionele verhaal over Annelies (uit Sas van Gent in Zeeland), en een prachtige kerstwens van Trinity.

De link naar de film vind je hier. Of klink op de afbeelding hieronder. 

Geniet er van en laat je inspireren. En mogen je mooiste verwachtingen bewaarheid worden, in de tijd die komt.
Ons is deze digitale ‘Zin aan Tafel’ in elk geval zo goed bevallen dat we er in het nieuwe jaar mee door willen gaan. Hou de website dus in de gaten. 

Namens het Gruizenteam – Bert Stuij en Liannen van Oord  

PS: wilt u op de hoogte blijven van wat er aan 'Zin in de Gruizenkerk' gepland wordt, meldt u dan aan op bert.stuij@gmail.com, of stuijfiles@gmail.com voor onze nieuwsbrief!


 
terug