Doe je mee aan het afscheid van ds. Prins?

13 augustus 2022
In de dienst van 25 september a.s. neemt onze predikant Pier Prins afscheid. Dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. De dienst begint om 10:30 uur; vanaf 10:00 uur staat koffie met iets lekkers klaar.

Als gemeenteleden van Maas- en Beekdal willen wij Pier bedanken met een mooi herinneringsboek en een afscheidscadeau.

Wil je ook een bijdrage leveren aan het herinneringsboek? We willen Pier een boek geven met persoonlijke verhalen, herinneringen, anekdotes of wensen. Een boek dat helemaal is gemaakt door gemeenteleden over de periode die Pier bij ons is geweest als predikant.

Waar inleveren?
We zien jouw bijdrage heel graag tegemoet. Zet je wensen, herinneringen, foto’s of wat je maar wil op maximaal 1 A4-tje.
Dit A4-tje kun je - tot en met 18 september – inleveren in de doos in de Johanneskerk.
Afgeven aan of in de bus doen kan tot en met 21 september ook bij
- Bea Hofmeyer, Ecrevissestraat 34, 6191 CL  BEEK
- Janny Huntelerslag, Dr. Nolensstraat 14, 6129 GM  URMOND.

Digitaal aanleveren van 1 A4-tje mag natuurlijk ook. De digitale versie is tot en met 21 september welkom bij onze scriba, Kees van Luijk: scriba@pgmbd.nl

Afscheidscadeau
Naast het herinneringsboek willen we het afscheid voor Pier ook onvergetelijk maken door hem een afscheidscadeau te geven. Wil je daaraan meedoen? Dat kan. Jouw bijdrage is van harte welkom op bankrekening NL30 RABO 0373 7289 72 t.n.v. Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal te Sittard o.v.v. Afscheid Pier Prins.

Het voorbereidingsgroepje voor het afscheid van Pier - onder leiding van Herbert Hooijkaas – is inmiddels druk bezig om een mooi afscheid voor hem in elkaar te zetten.

Doe je mee? Alvast hartelijk dank
Namens het organisatiecomité
Sietse van der Sluis
terug