­

KERKDIENSTEN TOT PASEN ONLINE

Vanwege Corona zijn de diensten tot Pasen zonder bezoekers, en alleen via kerkTV te volgen. Lees hier meer.

In deze veertigdagen tijd op weg naar Pasen bieden wij namens de Protestantse Kerk Nederland elke dag inspiratie. Een bijbelgedeelte, gedachten daarbij, soms muziek of poezie. Klik op 'open vandaag' in de Veertigdagenkalender onderaan deze pagina.

  

Welkom

Geloof beleven, hoop voeden en liefde delen. Daar gaat het om in de kerk, daarom gaat het ook bij ons in de Protestantse Gemeente Maas- en Beekdal. Op een inspirerende manier willen wij het leven van mensen in verband brengen met Bijbelse woorden. We zijn geworteld in deze regio, Sittard-Geleen en omgeving, en tegelijk komen onze leden uit alle windstreken. Dat maakt ons veelvormig, open en gastvrij.

We willen een levendige gemeenschap zijn, waarin veel vormen van vieren, leren en dienen mogelijk zijn. Een pleisterplaats voor jong en oud, waar kinderen zich welkom weten. We willen een betrokken gemeente zijn, die er is voor anderen, die gericht is op heelheid, gerechtigheid en vrede. We willen een kerk zijn met ruimte voor bezinning en rust, waarin u thuis kunt komen. Waarin u welkom bent.

Klik op 'Open Vandaag' voor inspiratie op deze dag. 
 
terug

­


­