Diensten Urmond en Johanneskerk 25 juni

22 juni 2023
Komende zondag 25 juni is er om 9 uur een dienst in het kerkje van Urmond. Na afloop van die dienst wordt er afscheid genomen van Gerrit Smeets als koster. Om half elf is er een dienst in de Johanneskerk, en daar gaan we met elkaar ‘aan tafel’.

Gerrit Smeets is ruim 45 jaar koster geweest van het mooie kerkje van Urmond. Op zijn verzoek zingen we in Urmond als slotlied ‘Wat de toekomst brengen moge’. En na afloop van de dienst is er koffie met wat lekkers.

Om half 11 werkt de cantorij onder leiding van Hans Timmermans mee aan de dienst. Het thema van die dienst is ‘Aan tafel’. We horen een gelijkenis van Jezus over een bruiloftsmaaltijd. Maar natuurlijk gaan we ook eten. Simon Vossen bakt cake voor bij de koffie/thee en Gerdien Zwartkruis zorgt voor drie verschillende soorten soep. De drie recepten van deze soepen zijn voor 50 cent per stuk te koop. Dit geld gaat, in overleg met de diaconie, naar de Éngele van Zitterd-Gelaen.
 

Ik hoop dat u komende zondag komt meegenieten een van de diensten en van de ontmoeting en het eten en drinken daarna. Welkom!

Ds. Jolien Leeffers

terug