Bijbelleesgroep van start

Dinsdag 19 september 2023
Op dinsdagochtend 19 september kwam de nieuwe Bijbelleesgroep voor het eerst bij elkaar in de pastorie te Munstergeleen. U bent hartelijk welkom om mee te doen, de eerstvolgende keer is op 17 oktober. Munstergeleen bleek een centraal gelegen plaats voor de zes deelnemers die uit Elsloo, Geleen, Grevenbicht en Munstergeleen kwamen. Een zevende deelnemer (uit Sittard) kon helaas deze keer niet aanwezig zijn.

Voor deze eerste keer was er versgebakken appeltaart. We maakten kennis met elkaar en vervolgens hebben we de Bijbel opengeslagen bij het evangelie van Mattheüs. Om een goed beeld van dit evangelie te krijgen lazen we eerst de inleiding op dit boek. Vervolgens begonnen we met het eerste hoofdstuk: het geslachtsregister van Jezus. Zelfs over zo’n Bijbelgedeelte valt nog genoeg interessants te ontdekken.

We komen maandelijks bij elkaar op de derde dinsdagochtend van de maand, van 10-11 uur in de pastorie aan de Kruisstraat 14 in Munstergeleen. En zoals al eerder gezegd, de eerstvolgende keer is op 17 oktober en we kijken naar u uit! 

Ds. Jolien Leeffers
 
terug