Besloten Facebookgroep PGMBD opgericht

woensdag 16 december 2020
Niet iedereen zit op Facebook, maar voor de kerkleden die wel een account hebben bestaat nu de mogelijkheid lid te worden van de besloten Facebookgroep van de PGMBD.
Het doel is: contact houden met elkaar en het delen van lief en leed. Zeker nu dat fysiek lastig is biedt een dergelijk platform de mogelijkheid om elkaar aandacht te geven bij moeilijke en bij mooie gebeurtenissen.
Dat kan op een veilige manier. Buitenstaanders kunnen niet meekijken. Emma de Koning en Willy de Koning beheren deze groep en zien erop toe dat de site gebruikt wordt waar deze voor is bedoeld. Lidmaatschapsverzoeken komen bij hen terecht. De kerkenraad heeft hiermee ingestemd. Veel kerken in Nederland van diverse religies hebben al zo'n besloten Facebookpagina.
Elk lid van deze groep mag nieuws of filmpjes over zichzelf of algemene onderwerpen delen, zodat daaruit interactie ontstaat met anderen. Zo kunnen we meeleven met elkaar en van gedachten wisselen.
Aandacht geven aan Facebookloze gemeenteleden kan ook, uiteraard alleen met hun toestemming. Met een telefoontje of kaartje kunnen we dan ook hen aandacht geven bij ziekte, een jubileum of wat dan ook.

Deze link geeft voor Facebookleden toegang.
tekst:Willy de Koning
terug