Bericht van het College van Kerkrentmeesters

15-07-2020: Het College van Kerkerentmeesters vraagt uw aandacht voor de volgende zaken:
 

Aanmelden voor het bijwonen van kerkdiensten
Let er bij het aanmelden voor het bijwonen van kerkdiensten (zie het formulier) op dat alle velden goed zijn ingevuld. Bij een aantal velden staat een rood sterretje; dit zijn verplichte velden.

U moet ook toestemming geven om per e-mail te worden geïnformeerd. Daartoe zet u een vinkje bij de volgende regel:

□ Ik geef toestemming om mij per e-mail over mijn aanmelding te informeren.

Nadat u op [aanmelden voor kerkdienst] heeft geklikt, wijzigt de inhoud van het scherm en ontvangt u onmiddellijk een e-mail. Mocht dat niet het geval zijn, controleer dan alle invulvelden en probeer het opnieuw. Lukt het nog niet, stuur dan een e-mail naar aanmelden. Of neem contact op met Joke van der Steen 046-4584618 of Wim Hendriks: 06-10515291.

Aanmelden kan uiterlijk tot zaterdag 12.00 uur. Latere aanmeldingen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.
 

Diensten van de Nieuw Apostolische Kerk in onze kerkgebouwen
De Nieuw Apostolische Kerk (NAK) houdt zijn kerkdiensten afwisselend in de Johannes- en in de Ontmoetingskerk, afhankelijk van ons eigen kerkdienstrooster.

De diensten van de NAK beginnen om 10:00 uur dus als u tussen 10:00 en 10.30 uur veel auto's en fietsen van kerkgangers ziet staan (a.s. zondag 19 juli in de Johanneskerk en op 26 juli in de Ontmoetingskerk) dan kunt u wellicht abusievelijk denken dat er een dienst van onze eigen gemeente plaatsvindt.

Het contract met de NAK loopt in eerste instantie tot eind september. Daarna vindt er evaluatie plaats en kan al dan niet tot continuering worden besloten.
 

KerkTV in de Ontmoetingskerk
KerkTV trekt vele tientallen bezoekers. Het College van Kerkrentmeesters heeft daarom besloten om ook in de Ontmoetingskerk KerkTV te installeren.

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen, maar we kunnen nog niet aangeven wanneer KerkTV operationeel is. Tot zolang is er dus geen KerkTV als er diensten in de Ontmoetingskerk worden gehouden.


Wim Hendriks en Eddy Roerdink
 
terug