Afscheidsdienst Irene Pluim volgeboekt

19 september 2020
Op 27 september is het zo ver, de laatste dienst van Irene Pluim in onze gemeente.Het zal zeker een bijzondere dienst worden;  de kerk is dan ook al volgeboekt. Jammer dat niet iedereen erbij kan zijn die dat zou willen, maar gelukkig zijn er andere goede opties om betrokken te zijn bij het afscheid van Irene:
Allereerst kunt u de dienst ook thuis meebeleven via de website Kerkdienstgemist.nl, de zoekterm is Sittard.Verder kunt u na afloop van de dienst, vanaf 12.15 u, naar de Johanneskerk komen om persoonlijk afscheid van Irene te nemen. Wilt u zich in verband met Corona hiervoor wel nog even aanmelden, via een mailtje naar Wim Hendriks. Zijn adres is: wpt_hendriks@hetnet.nl  Zo kan het toch nog heel persoonlijk worden, zelfs als u de dienst alleen maar digitaal kunt volgen!
We herinneren u ook nog even aan de mogelijkheid van een eigen bijdrage voor haar afscheid: u kunt een persoonlijke wens, een groet, een herinnering op een a4 vel inleveren. Er zijn al aardig wat mooie bijdragen binnengekomen, maar er  kan nog meer bij! In Onderweg vindt u de adressen waar u dit kunt inleveren, en een eventueel digitaal A4tje kunt u sturen naar  Stuijfiles@gmail.com Ook kunt u een financiële bijdrage geven voor het kado wat we als gemeente willen aanbieden. hiervoor kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer NL 78 INGB 00010512 60 t.n.v. Protestantse Gemeente te Sittard-Grevenbicht, onder vermelding van Afscheid Irene Pluim.

terug