Dopen op kerstmorgen

23 november 2023
Ook dit jaar staan de kinderen centraal tijdens de kerstochtenddienst op 25 december. Ze zullen samen het kerstverhaal op een leuke manier uitbeelden. Daarnaast worden er tijdens die dienst ook twee kinderen gedoopt: Tygo (2 jaar) en Tyana (2 maanden).

Zij zijn het zoontje en dochtertje van Björn Cleven en Tresyia Gasong. Dit gezin woont in Singapore. Vader Björn was katholiek en komt oorspronkelijk uit onze omgeving. Hij trouwde in 2018 met de protestantse Tresyia uit Indonesië. Samen werden ze lid van de protestantse kerk op Bali. Jaarlijks komen ze rond de kerstdagen naar de familie van Björn, die in Susteren woont. En dan bezoeken zij de Johanneskerk.

Nu hebben ze aangegeven dat ze zich graag officieel willen verbinden met onze gemeente en hebben ze de doop voor hun kinderen aangevraagd. Dat vinden we als kerkenraad heel fijn. De doop zal plaatsvindend tijdens de kerstochtenddienst op 25 december.

We heten dit gezin van harte welkom in onze gemeente, ook al zullen we hen hier niet zo vaak ontmoeten. Ze horen er toch helemaal bij!

Ds. Jolien Leeffers

terug