Actie Kerkbalans nodigt u uit

Dinsdag 23 januari 2024
Geven voor je kerk is belangrijk. Juist in deze tijd van individualisering stemt het dankbaar dat er een plek is en een gemeenschap waar we met elkaar geloof kunnen beleven. De kerk biedt je mogelijkheden om tot jezelf te komen, of juist om anderen te ontmoeten. In de kerk vind je een luisterend oor en de stilte om te bezinnen. Het is een plek om te vieren en te geloven. Waar je bemoedigd en geïnspireerd raakt. Waar mensen voor je bidden en klaar staan met praktische steun. Een plek waar we samen gemeenschap zijn en delen aan en met anderen.

Actie Kerkbalans is er om ervoor te zorgen dat dit ook financieel mogelijk blijft. Het geld dat u geeft aan Kerkbalans is een investering. Een investering in de kerk van nu én de kerk van morgen. Een investering in uzelf en in de generaties die nog komen.

Als het goed is bent u al uitgenodigd om te geven voor de actie kerkbalans. Digitaal, via de mail, per brief of wellicht persoonlijk. Maar mocht er iets misgegaan zijn en heeft u de uitnodiging (nog) niet ontvangen, stuur dan een mail naar penningmeester@pgmbd.nl 

Doet u mee?

College van Kerkrentmeesters
 
terug