Stuur een foto van jezelf voor de Springdienst!

We hebben jullie hulp nodig voor de Online Spring dienst op 10 mei 2020. Willen jullie een leuke foto van jezelf sturen naar springdiensten@gmail.com voor uiterlijk zondag 3 mei? We willen deze foto’s verwerken tot een leuke collage. Zo gaat de besloten online dienst hopelijk toch een beetje persoonlijk voelen.

De online dienst zal op 10 mei om half 11 beginnen. Via onderstaande link is deze te bekijken:

https://www.youtube.com/channel/UCjrU-hmZinaRqIp8tfecbFg/featured

 

Centraal in deze Spring! - dienst staat Noach. Noach was een voorbeeldig man, hij gedroeg zich altijd naar de hand van God. Iedereen kent de Ark van Noach natuurlijk en wist je dat Noach (metaforisch) met God gewandeld heeft op aarde? Het belooft weer een leuke en afwisselende dienst te worden.

Ook nieuwsgierig geworden? Deel de link gerust met vrienden en kennissen, iedereen is welkom! Ook aan de kinderen wordt gedacht tijdens deze dienst. We “zien’’ jullie graag!!!


Wat is Spring!:

Spring! is een serie laagdrempelige kerkdiensten waarin op een eigentijdse en creatieve manier aandacht gegeven wordt aan wat het betekent om in God te geloven en Jezus te volgen.

Spring! wil de kerk midden in de maatschappij zetten en prikkelend voorhouden dat het christelijke geloof relevantie heeft voor iedere dag. Spring! is er voor jong en oud en wil laten zien dat we elkaar nodig hebben om ons leven zinvol in te vullen. Spring! is een prettige mengeling van stil worden en tot inkeer komen en uitbundig met elkaar het leven vieren en ervaringen delen.

Het Spring! Team: Ard, Irene (Pluim), Irene (van Gurp), Marnix, Maurice, Nely, Rolinka, Rosetta en Thea.
 
terug

­


­