Komende diensten en vakantie ds. Leeffers

27 augustus 2022
Graag uw aandacht voor enkele zaken die van belang zijn in de komende weken. Allereerst wijzen we u graag op de oecumenische kerkdienst van 11 september aanstaande. Die wordt gehouden in de kerk van Vrangendael, Hemelsley 240, Sittard. De viering begint om 11 uur. Maar u bent welkom vanaf half elf, want dan staat de koffie klaar! Het wordt zeker een mooie en bijzondere viering, met medewerking van de Cantorij.

Diezelfde dag, op 11 september is er om 9 uur een dienst in Beek, waarin het avondmaal gevierd zal worden. Dat is een wijziging, eerder was deze avondmaalsviering in oktober gepland. U bent van harte welkom.

Ook op 11 september, maar dan in de middag om 15.00 uur is het ‘Kerk op schoot’, de inmiddels bekende vieringen voor de allerkleinsten. Dominee Beer en Dominee Jolien maken het een mooie middag voor peuters, die hun papa, mama, opa en oma mee mogen nemen. 

Alvast ook een aankondiging voor de diensten van 18 september. In de ochtend is dan de startdienst, waarin we onder meer het activiteitenprogramma voor de komende winter zullen presenteren. We kunnen met elkaar in gesprek gaan bij de koffie (of de thee), en de dienst eindigt met een lunch.

Ook op 18 september 's middags is er voor de eerste keer dit seizoen een activiteit voor de jeugd. Van drie tot vier zijn jongeren van de basisschool welkom in de Johanneskerk (6 tot 11), en vanaf vier uur de jongeren uit de onderbouw van de middelbare school. Jongeren zijn zeer welkom, en zijn (grotendeels) al persoonlijk uitgenodigd.

Tenslotte is ds. Jolien Leeffers een week op vakantie vanaf 29 augustus. Zij wordt die week vervangen door ds. Pier Prins.

De kerkenraad
 
terug